Komentari

opcije.blog.hr

Dodaj komentar (6)

Marketing


  • Suncani Krug

    Ovo je daleko zanimljivije!

    avatar

    31.03.2005. (00:48)    -   -   -   -  

  • Optionmaster

    znam i meni je, ali sad smo barem gotovi sa tim i kadgod bude bilo pitanja, samo ih referiram na te unose! mi sad imamo otvoren put za nase teme i konacno, nakon malo konsolidacije i natpisa o riziku koji vec spada u MONEY MANAGEMENT i trejdanje, mozemo zapoceti sa opcijama..fala na strpljenju!

    avatar

    31.03.2005. (02:27)    -   -   -   -  

  • ptich

    To se zove dobra vijest. Valda se budu i ovi naši hrvatski investicijski fondovi probudili iz kome.

    avatar

    31.03.2005. (08:50)    -   -   -   -  

  • southern cross

    Ha...opet ja...Izvinjavam se sto upadam ovako neumjesno i na galamu...sto je vjerovatno posljedica odrastanja u dubravi...ali sto mogu kad sam takav. No ipak odlucio sam oplemeniti svoje znanje i sad trenutno citam tvoj blog od pocetka...dakle strucno i jednostavno....samo, pravo bombardiranje podacima...sto obicnom laiku stvara situaciju u glavi u stilu "jebote jesam glup". Za kraj cisto tehnicko pitanje:Od trenutka kad rijesis prodati neku opciju, kako to tehnicki izgleda i koliko vremena treba da se transakcija izvrsi... i tko snosi potencijalan gubitak od trenutka odluke o prodaji do same prodaje odnosno realizacije prodaje?

    avatar

    31.03.2005. (09:39)    -   -   -   -  

  • southern cross

    I pricekajte jos malo sa samim trejdanjem...dok ja nadoknadim gradivo...sa da kazem nisam ja lumen...

    avatar

    31.03.2005. (09:40)    -   -   -   -  

  • Optionmaster

    nema problema Augustine, sve o opcijama proci cemo u detalje pa ce tako i tvoja pitanja biti odgovorena u skoli OPCIJA..ti se samo potrudi da stignes OSTALO gradivo o kojem smo pisali (futurese, market, dionice itd), a ako bas zapnes mozes sve procitati za jedan dulji vikend . Ako citas HK sa namjerom da NAUCIS o Marketu i ostalome onda, iako POMAZE citati dogadjaje u Marketu (iz dana u dan) oni nisu presudni za razumijevanje nego samo oni naslovi SKOLE TREJDANJA sa strane u boxu! To mislim ako hoces procitati sto prije sve i prikljuciti nam se u OPCIJAMA koje slijede kroz jedno tjedan dana ( ili tu negdje)!! hvala svima na podrsci i komentarima!

    avatar

    31.03.2005. (11:38)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...